Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Δωρεάν Αποστολή με αγορές άνω των 30€
20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΝΕΑ SS23 ΣΥΛΛΟΓΗ TOMMY HILFIGER || ΚΩΔΙΚΟΣ SUM20

Εύκολες Αλλαγές

Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις αγορές σας από το Mousoulis.gr. Γι αυτό και η ομάδα μας κάνει ό,τι είναι δυνατό ώστε να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, τόσο μέσα στα καταστήματά μας και αλλά και online.

Αν για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι  με την παραγγελία σας, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα προϊόντα της επιλογής σας μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης/τιμολόγιο. Για την αλλαγή σας, απαιτείται η συνοδευτική Φόρμα Επιστροφών που εσωκλείεται σε κάθε παραγγελία, καθώς και η αρχική απόδειξη (ή δελτίο αποστολής σε περίπτωση τιμολογίου).

Σε περίπτωση αλλαγής/ επιστροφής, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα προϊόντα προς αλλαγή με άλλα, είτε να ζητήσετε να προστεθεί η αντίστοιχη αξία στο e-wallet σας, για χρήση σε μελλοντικές αγορές.

Για τη δική σας εξυπηρέτηση, αποστείλετε το δέμα με Χρέωση Παραλήπτη. Σε αυτή την περίπτωση το ποσό των 4,95€ θα χρεωθεί στη νέα παραγγελία ή θα αφαιρεθεί από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι (e-wallet) σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την εταιρεία courier της επιλογής σας, με δική σας χρέωση (Χρέωση Αποστολέα).

Μάθετε περισσότερα για την Πολιτική Επιστροφών μας, πατώντας εδώ.

Αλλαγές «Χέρι-με-Χέρι»

Πλέον μπορείτε να επιστρέψετε την αλλαγής σας και να παραλάβετε το νέο προϊόν που επιθυμείτε με ενιαία χρέωση 9,95€. Πατήστε εδώ για να μάθετε για τη νέα υπηρεσία «Χέρι-με-Χέρι»!

Top