ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας
BLACK FRIDAY -30% | ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ 23:59

Αποστολή με courier

 

Στο Mousoulis.gr γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε στη διάθεσή σας την κάθε παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό, γι αυτό έχουμε επιλέξει σαν συνεργάτες μας τρεις εταιρείες courier, ώστε να εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα σας θα φθάνουν γρήγορα και με ασφάλεια.

Για τις παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα, συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες ACS Courier και Γενική Ταχυδρομική, ενώ όλες οι παραγγελίες εκτός Ελλάδας αποστέλλονται με DHL. Και οι τρεις εταιρείες courier παρέχουν τη δυνατότητα online παρακολούθησης των παραγγελιών. Μετά την παράδοση της παραγγελίας σας στην εταιρεία courier, θα σας αποσταλεί ένα ενημερωτικό email το οποίο περιέχει την εταιρεία courier που χρησιμοποιήθηκε και τον αριθμό αποστολής. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας εισάγοντας τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της κάθε εταιρείας courier.

 

 

Παραλαβή από το Κατάστημα

 

Το Mousoulis.gr παρέχει τη δυνατότητα παραλαβής της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας από ένα από τα φυσικά μας καταστήματα στον Κορυδαλλό. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες ή σε άλλη προκαθορισμένη ημερομηνία, μετά από συνεννόηση με την Εξυπηρέτηση Πελατών.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τον αριθμό της παραγγελίας σας (WEB######), ο οποίος σας έχει αποσταλεί με ενημερωτικό email κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 4970144 ή στο sales@mousoulis.gr

Top