Αποστολές τη Μεγάλη Εβδομάδα

Λόγω του Πάσχα, όλες οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι την Μ.Πέμπτη, 25/04 στις 16:00 και αφορούν αποστολές εντός Πόλεων, θα αποσταλούν την ίδια ημέρα. Η παράδοση των παραγγελιών θα γίνεται -ως επί το πλείστον- τη Μ.Παρασκευή.

Εξαιρούνται οι παραδόσεις σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας των εταιρειών αποστολής και του μειωμένου ωραρίου της Μ.Παρασκευής και για την δική σας, ταχύτερη εξυπηρέτηση, μπορείτε, κατά την παραγγελία σας, να σημειώσετε "Παραλαβή από το τοπικό κατάστημα ACS ή Γενικής Ταχυδρομικής", έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την έγκαιρη παραλαβή της παραγγελίας σας.

https://ci6.googleusercontent.com/proxy/x7Az90uC0FlqG1NQNJvbQl7YtYRlnWzoqu2O_ZLb9xIKhYpJarh3aZrZ_qlU6_VKMQpRwI5_nDi9FsJOqf0XSQHw_6yv1VK7rhIBScGS2g=s0-d-e1-ft#https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gifΟι παραγγελίες που θα αποσταλούν Μ. Παρασκευή 26/4, θα παραδίδονται στις πόλεις την Τρίτη 30/4 και στις δυσπρόσιτες περιοχές την Πέμπτη 2/5.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-4970144, για να σας ενημερώσουμε ακριβώς για τις ημερομηνίες παραλαβής της δικής σας περιοχής.

 

Αποστολή με courier

Στο Mousoulis.gr γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε στη διάθεσή σας την κάθε παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό, γι αυτό έχουμε επιλέξει σαν συνεργάτες μας τρεις εταιρείες courier, ώστε να εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα σας θα φθάνουν γρήγορα και με ασφάλεια.

Για τις παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα, συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες ACS Courier και Γενική Ταχυδρομική, ενώ όλες οι παραγγελίες εκτός Ελλάδας αποστέλλονται με DHL. Και οι τρεις εταιρείες courier παρέχουν τη δυνατότητα online παρακολούθησης των παραγγελιών. Μετά την παράδοση της παραγγελίας σας στην εταιρεία courier, θα σας αποσταλεί ένα ενημερωτικό email το οποίο περιέχει την εταιρεία courier που χρησιμοποιήθηκε και τον αριθμό αποστολής. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας εισάγοντας τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της κάθε εταιρείας courier.

 

Παραλαβή από το Κατάστημα

Το Mousoulis.gr παρέχει τη δυνατότητα παραλαβής της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας από ένα από τα φυσικά μας καταστήματα στον Κορυδαλλό. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες ή σε άλλη προκαθορισμένη ημερομηνία, μετά από συνεννόηση με την Εξυπηρέτηση Πελατών.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τον αριθμό της παραγγελίας σας (WEB######), ο οποίος σας έχει αποσταλεί με ενημερωτικό email κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 4970144 ή στο sales@mousoulis.gr

Top