Δωρεάν Αποστολή με αγορές άνω των 30€
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ || FW22

Κουπόνια Δώρου

Εισάγετε τα Στοιχεία σας

 
*
Tick Warning Prompt
*
Tick Warning Prompt
*
Tick Warning Prompt
*
Tick Warning Prompt
*
Tick Warning Prompt

Κουπόνι Δώρου

 
Κουπόνι 1
Προς
Από
Προσωπικό Μήνυμα

Πληροφορίες για τα Κουπόνια Δώρου

Τα Κουπόνια Δώρου αποστέλλονται ηλεκτρονικά την ημερομηνία που έχετε ορίσει, στην διεύθυνση του email που μας έχετε καταχωρήσει. Η χρέωση για το κουπόνι δώρου θα γίνει κατά την αγορά, όχι την ημερομηνία έκδοσης τους και έχουν ισχύ για 12 μήνες. Η αξία του κουπονιού είναι δική σας επιλογή.

Προϊόντα που αγοράστηκαν με την χρήση Κουπονιών Δώρου μπορούν να επιστραφούν ή να γίνουν δεκτές οι αλλαγές τους αλλά δεν επιστρέφονται χρήματα. Μόνο τα επιπλέον χρήματα που έχετε καταβάλλει πάνω από το κουπόνι δώρου μπορούν να επιστραφούν και θα εκδοθεί νέος κωδικός Κουπονιού. Όταν ένα νέο Κουπόνι Δώρου εκδοθεί, θα έχει ημερομηνία λήξης την ίδια με του αρχικού.

Εάν κάνετε αγορές μεγαλύτερες από την αξία του Κουπονιού μπορείτε να πληρώσετε την διαφορά των αγορών σας στο ταμείο. Εάν κάνετε αγορές μικρότερης αξίας θα έχετε πιστωτικό υπόλοιπο για να το χρησιμοποιήσετε αργότερα με τον ίδιο κωδικό Κουπονιού.

Η χρήση του Κουπονιού είναι εύκολη. Απλά πληκτρολογείστε τον μοναδικό σας κωδικό στο ταμείο. Μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα από ένα Κουπόνι Δώρου την ίδια στιγμή.

Top