Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Δωρεάν Αποστολή με αγορές άνω των 30€
Fall Essentials || FW23

Όροι & Προϋποθέσεις

1.ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΜΟΥΣΟΥΛΗΣ ΜΙΧ. & ΣΙΑ ΟΕ», τον διακριτικό τίτλο MOUSOULIS (mousoulis.com ή mousoulis.gr), (εφεξής καλούμενη για συντομία “MOUSOULIS”), οι λέξεις «εμείς» ή «μας» θα αναφέρονται στην άνω εταιρεία. Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στη διεύθυνση: Ταξιαρχών 77 στον Κορυδαλλό, τ.κ.18120, Αθήνα, ΑΦΜ 081359890 ΔΟΥ Νίκαιας-Κορυδαλλού.

Για τις ανάγκες τις παρούσας και για λόγους συντομίας θα καλείστε ο ΧΡΗΣΤΗΣ. Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, ή διευκρίνιση σχετικά με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας σύμβασης, ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση Ταξιαρχών 77 στον Κορυδαλλό, ή στον αριθμό τηλεφώνου 210 4970144.

Οι γενικοί όροι πώλησης που αναφέρονται έχουν ως στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα στον ΧΡΗΣΤΗ του ηλεκτρονικού καταστήματος mousoulis.gr ή mousoulis.com και της MOUSOULIS και είναι οι μόνοι εφαρμόσιμοι.Η MOUSOULIS μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται την εν λόγω ιστοσελίδα.

Βάσει των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων, ο ΧΡΗΣΤΗΣ μπορεί να επισκέπτεται και να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα της MOUSOULIS. Οι παρακάτω όροι ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ στην ιστοσελίδα της MOUSOULIS.

Οι απαιτήσεις και οι όροι μπορεί να τροποποιηθούν μέσα στο χρόνο από την MOUSOULIS.

Οι αγορές ειδών από την MOUSOULIS περιορίζεται αυστηρά σε πρόσωπα που έχουν νόμιμο δικαίωμα να υπογράφουν και να συνάπτουν συμβάσεις στην ιστοσελίδα σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, πρέπει να έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, η οποία κρίνεται σύμφωνα με όσα ορίζει η Ελληνική νομοθεσία.

Με την είσοδο του στην ιστοσελίδα και κατόπιν της εγγραφής του σε αυτήν, ο ΧΡΗΣΤΗΣ δηλώνει ότι αποδέχεται πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών.

2.ΚΑΤΟΧΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) σε αυτή την ιστοσελίδα ανήκουν στην MOUSOULIS. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρονται, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, ο τρόπος παρουσίασης των προϊόντων, το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος mousoulis.gr ή mousoulis.com που προβάλλονται στη ηλεκτρονική διεύθυνση www.mousoulis.gr ή www.mousoulis.com, συμπεριλαμβανομένων του λογοτύπου, των εικόνων, των φωτογραφιών, των γραφικών, των σχεδίων, των κειμένων και των παρεχόμενων υπηρεσιών και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις με τις οποίες πρέπει να συναινεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ εάν επιθυμεί να συνεχίσει την περιήγηση του ή την αγορά κάποιου προϊόντος.

Συνεπώς, απαγορεύονται παντός τύπου ενέργειες που σχετίζονται με την χρήση του υλικού που ανήκει στην MOUSOULIS. Όλα τα ανωτέρω μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο κατόπιν αδείας της MOUSOULIS. Επιπλέον, ο ΧΡΗΣΤΗΣ δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το όνομα της MOUSOULIS και της ηλεκτρονικής της τοποθεσίας mousoulis.gr ή mousoulis.com με τρόπο που να προσβάλλουν την ταυτότητά της σε οποιοδήποτε χρήστη μέσω οποιασδήποτε μεθόδου. Απαγορεύεται η τροποποίηση, διανομή, ή αναδημοσίευση της παρούσας ιστοσελίδας για κανένα σκοπό.

Εκτός και αν χορηγηθεί προηγούμενη άδεια, όλα τα λογότυπα, είναι προστατευόμενα της MOUSOULIS αλλά και των δικαιοπαρόχων της. Αυτό ισχύει ειδικά και για εταιρείες, ταμπέλες, συλλογές, εμβλήματα και λογότυπα.

3.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 • Στη διεύθυνση Ταξιαρχών 77 στον Κορυδαλλό
 • Στον αριθμό τηλεφώνου (+30)210-4970144
 • Στο Fax (+30)210-4976044
 • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@mousoulis.gr

Παρότι καταβάλλεται προσπάθεια συνεχούς ενημέρωσης και αναβάθμισης της σελίδας αλλά και για κάθε προϊόν γίνεται από την MOUSOULIS πλήρης παρουσίαση αυτού, ωστόσο, λόγω του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης ή της οθόνης, τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στην ιστοσελίδα της MOUSOULIS ίσως να μην αντιστοιχούν ακριβώς στα πραγματικά όσον αφορά την εικόνα και τα χρώματα. Ουδεμία ευθύνη φέρει η MOUSOULIS για τέτοιου είδους αναντιστοιχίες.Οι εικόνες και τα χρώματα προορίζονται μόνο για σκοπούς αναπαράστασης.

Η συσκευασία ενδέχεται να διαφέρει από αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία. Τα βάρη, οι διαστάσεις και οι χωρητικότητες, αν δίνονται, είναι κατά προσέγγιση. Για περαιτέρω απορίες ο ΧΡΗΣΤΗΣ δύναται να επικοινωνεί με το τμήμα πωλήσεων (09:00-15:00) από Δευτέρα έως Παρασκευή).

Προσφέρουμε προς πώληση προϊόντα, τα οποία έχουμε προμηθευτεί από οίκους μόδας, κατασκευαστές και αντιπροσώπους. Κανένα προϊόν μας δεν είναι μεταχειρισμένο, ελαττωματικό ή κατώτερης ποιότητας.

4.ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται δεκτές από την MOUSOULIS υπόκεινται στη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Η MOUSOULIS προσφέρει προς πώληση προϊόντα που είναι διαθέσιμα για αποστολή από τα καταστήματα της. Είναι πιθανό κατά την διάρκεια εργάσιμων ωρών/ημερών το προϊόν που έχετε επιλέξει να αγοραστεί/κρατηθεί από κάποιον πελάτη μας στο φυσικό κατάστημα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα το προϊόν να μην είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Καταβάλουμε συνεχείς προσπάθειες να ενημερώνεται εγκαίρως η βάση δεδομένων αποθήκης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

5.ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι διαδικτυακές τιμές των εμπορευμάτων μας είναι ίδιες με αυτές των φυσικών καταστημάτων μας. Όλες οι τιμές αναγράφονται σε Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. ανάλογου μεγέθους και υπόκεινται στο Ελληνικό δίκαιο.

Έχουμε λάβει τη δέουσα μέριμνα κατά την ετοιμασία του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας, κυρίως για να εξασφαλίσουμε ότι οι τιμές που παρατίθενται είναι οι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και ότι όλα τα προϊόντα περιγράφονται ορθά. Ωστόσο, οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον δεν υπάρχουν ουσιώδη λάθη στην περιγραφή των προϊόντων ή στις τιμές τους, όπως διαφημίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Η τιμή για προϊόντα που παραγγέλνει ο ΧΡΗΣΤΗΣ και αποδέχεται η MOUSOULIS θα είναι αυτή που αναγράφεται στη σελίδα τιμολόγησης της ιστοσελίδας τη στιγμή που πραγματοποιείται η παραγγελία.

Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση - αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Διατηρούμε το δικαίωμα διόρθωσης λαθών ή ανανέωσης πληροφοριών στα προϊόντα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

6.ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 

Ενίοτε, μπορεί να προσφέρουμε ειδικές προσφορές, που απαιτούν κωδικό. Αυτός ο κωδικός θα πρέπει να εγγραφεί στο καθορισμένο σημείο του ταμείου (Έχετε Κωδικό Έκπτωσης;) κατά την ολοκλήρωση/πληρωμή της παραγγελίας σας. Η προσφορά θα αντικατοπτρίζεται στο τελικό σύνολο, στους εγγεγραμμένους χρήστες.

Οι κωδικοί προσφορών δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα με άλλες προσφορές.

Οι κωδικοί προσφορών είναι έγκυροι για μία και μόνο συνδιαλλαγή και δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι ίδιοι από διαφορετικούς λογαριασμούς.

Οι εκπτώσεις εκδίδονται με μορφή ποσού σε Ευρώ ή ποσοστού (%) και προσφέρονται/γνωστοποιούνται στους πελάτες μας με:

 • Διαφημίσεις
 • Ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletters)
 • Banners ή άλλες μεθόδους προβολής.

Δεν υπάρχει η εναλλακτική μετρητών ή διαπραγμάτευσης.

Αν δεν διατυπώνεται διαφορετικά, οι εκπτώσεις και οι προσφορές αναφέρονται στην αρχική τιμή του προϊόντος (εμπορεύματα με έκπτωση ή σε εκποίηση δεν συμπεριλαμβάνονται).

Τα εκπτωτικά κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μια φορά και δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προσφορές. Παρακαλώ, προσέξτε πως όλα τα εκπτωτικά κουπόνια δεν συνδυάζονται με προϊόντα σε έκπτωση, παρά μόνο σε κανονική τιμή.

 

7.ΠΛΗΡΩΜΗ

 • Με πιστωτική κάρτα. Η πληρωμή μέσω  πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας γίνεται στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία συνεργαζόμαστε. Τα στοιχεία των καρτών σας εισάγονται και επεξεργάζονται στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. Τα στοιχεία της κάρτας σας τα διαχειρίζεται μόνο η Τράπεζα Πειραιώς. Το Mousoulis.gr δεν έχει πρόσβαση σε αυτά, ούτε μπορεί να τα συλλέξει.

  Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές με κάρτα στο Mousoulis.gr πραγματοποιούνται μέσα από το προηγμένο σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς,  που βασίζεται στον διεθνή φορέα διασφάλισης συναλλαγών GlobeSSL και υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Επιπλέον, η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει επιπλέον τις υπηρεσίες Verified-by-Visa και MasterCard SecureCode με βάση το πρωτόκολλο 3D-Secure για την ταυτοποίηση του κατόχου της κάρτας.

 • Αντικαταβολή. Με αντικαταβολή (μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος).Όσον αφορά την πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο του ΧΡΗΣΤΗ (αντικαταβολή), αυτός θα πληρώσει τον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται η MOUSOULIS, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του.Για αυτή την μέθοδο πληρωμής είναι απαραίτητο η διεύθυνση παράδοσης με την διεύθυνση εξόφλησης να είναι η ίδια. Αυτή η μέθοδος πληρωμής έχει ένα πάγιο πρόσθετο κόστος των 0 Ευρώ.
 • Paypal. Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του διαδικτύου.
 • Κατάθεση σε λογαριασμό Τραπέζης. Με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης (μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας).Η παραγγελία θα αποσταλεί αμέσως μόλις λάβουμε την εξόφληση στους Τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Στην περίπτωση κατά την οποία ο ΧΡΗΣΤΗΣ αποφασίσει να εξοφλήσει την παραγγελία του σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR17 172 1050 0051 0501 0691 596
 • ALPHA BANK IBAN GR92 0140 4840 4840 0200 2003 465
 • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 188-44055600
 • EUROBANK 0026 0107 26 0200507264

Με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο (+30)2104976044. Σε κάθε περίπτωση, η επιβεβαίωση της παραγγελίας του ΧΡΗΣΤΗ θα του αποσταλεί με e-mail μόλις επιβεβαιώσει την σχετική κατάθεση η MOUSOULIS. Με την αποστολή του εν λόγω e-mail και μόνο θα άρχεται η διαδικασία για την αποστολή των προϊόντων του ΧΡΗΣΤΗ.

8.ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Υποχρεούμαστε να παραδώσουμε τα προϊόντα στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, μέσα στον χρόνο που αναφέρεται στο σημείο "ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ", από την ολοκλήρωση της παραγγελίας (αποστολή επιβεβαιωτικού e-mail), σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Ειδικότερα, η εν λόγω προθεσμία ξεκινάει στις 16:00 (ώρα Ελλάδος), της επομένης από την ολοκλήρωση της παραγγελίας εργάσιμης (για την Ελλάδα) ημέρας και λήγει την τέταρτη εργάσιμη (της χώρας προορισμού), ημέρα.

Όλα τα τυχόν έξοδα για την παράδοση θα αναγράφονται καθαρά στην παραγγελία και θα περιλαμβάνουν ασφάλιση. Η MOUSOULIS θα ενημερώνει με e-mail για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία του ΧΡΗΣΤΗ και θα έχει τη δυνατότητα μερικής αποστολής, αν είναι εφικτό. Ουδεμία ευθύνη φέρει η MOUSOULIS για πακέτα που χάθηκαν επειδή εστάλησαν σε λάθος ή ατελή διεύθυνση χωρίς δική της υπαιτιότητα.

Please note, at present we are unable to send Barbour clothes outside Greece due to brand restrictions. All Barbour clothes will be dispatched by ACS Courier and will be available for Greece and Cyprus only.

Κατά την παρούσα φάση οι συλλογές Barbour είναι διαθέσιμες μόνο για τις αγορές της Ελλάδος και της Κύπρου. Οι αποστολές γίνονται με την ACS Courier.

9.ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι συναλλαγές μέσω των πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της VERISIGN και της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, τεχνολογία που κρυπτογραφεί της πληροφορίες της κάρτας του ΧΡΗΣΤΗ σε ένα ασφαλές περιβάλλον κεντρικού υπολογιστή.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία και τις συναλλαγές του ΧΡΗΣΤΗ, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Δεν θεωρείται υπεύθυνη η MOUSOULIS για απώλειες ή ζημίες που ενδέχεται να προκύψουν σε εξοπλισμό ηλεκτρονικού υπολογιστή του ΧΡΗΣΤΗ ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας. Η MOUSOULIS χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit, για ασφαλείς διαδικτυακές εμπορικές συναλλαγές.

10.ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Ενδέχεται η παρούσα ιστοσελίδα να περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους που εκμεταλλεύονται τρίτα πρόσωπα εκτός της MOUSOULIS, όπως διαφημιστές. Η MOUSOULIS δεν έχει ελέγξει όλες τις ιστοσελίδες που συνδέονται στη δική της και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια των σελίδων που δεν ανήκουν σε αυτή την ιστοσελίδα ούτε για τη διαθεσιμότητα αυτών των εξωτερικών ιστοσελίδων ή πηγών, και δεν προσυπογράφει ούτε φέρει ευθύνη ή υποχρέωση, άμεση ή έμμεση, για την πολιτική περί απορρήτου ή για το περιεχόμενο τέτοιων ιστοσελίδων, όπως, ενδεικτικά, για διαφημίσεις, προϊόντα ή άλλο υλικό ή υπηρεσίες που παρέχονται ή είναι διαθέσιμες από τέτοιες ιστοσελίδες ή πόρους, ούτε για ζημία, απώλεια ή βλάβη που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση που πραγματοποιήθηκε ή την εμπιστοσύνη που επιδείχθηκε σε περιεχόμενο, προϊόν ή υπηρεσία που διατίθεται σε τέτοιες εξωτερικές ιστοσελίδες ή πηγές. H MOUSOULIS διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει κάθε τι που έχει υποβληθεί από εσάς σε δημόσιους χώρους, χωρίς δική σας προειδοποίηση, αν γίνει αντιληπτό.

11.ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Αποποιήσεις και εξαιρέσεις ευθύνης σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις δεν θα ισχύουν για ζημίες που οφείλονται από θάνατο ή τραυματισμό που προκλήθηκε λόγω αμέλειας εκ μέρους της MOUSOULIS ή των εργαζομένων σε αυτήν ή των αντιπροσώπων της ή ως συνέπεια δόλου.Οι εν λόγω αποποιήσεις και εξαιρέσεις θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία. Αν κάποια διάταξη σε αυτές τις αποποιήσεις και εξαιρέσεις θεωρηθεί παράνομη, άκυρη ή μη εφαρμοστέα για οποιονδήποτε άλλο λόγο, η εν λόγω διάταξη θα θεωρηθεί μεμονωμένη και δεν θα επηρεάσει την ισχύ και την εγκυρότητα των υπόλοιπων διατάξεων.

12.ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η MOUSOULIS αναγνωρίζει την σημασία του θέματος της προστασίας προσωπικών δεδομένων του ΧΡΗΣΤΗ όσο και των δεδομένων των ηλεκτρονικών του/της συναλλαγών και θα λάβει κάθε απαραίτητο μέτρο, με τα πλέον σύγχρονα και προηγμένα μέσα, ώστε να του/της εξασφαλίσει την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά δεδομένα και τις συναλλαγές του ΧΡΗΣΤΗ, είναι ασφαλή και απόρρητα. Η διατήρηση του απορρήτου θεωρείται δεδομένη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν επίσης και για τις διαδικτυακές πωλήσεις (e-commerce).Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον ΧΡΗΣΤΗ στη MOUSOULIS είναι εμπιστευτικές και η τελευταία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. παρεχόμενων υπηρεσιών. Η MOUSOULIS δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία του ΧΡΗΣΤΗ και των συναλλαγών του, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτόν ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που η MOUSOULIS χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ μπορεί να ζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για αυτόν καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορεί να τεκμηριώσει την ύπαρξη λάθους.

Για περαιτέρω ασφάλεια του ΧΡΗΣΤΗ, θα πρέπει και ο ίδιος να χειρίζεται όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνει σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα. Ενημερωτικούς καταλόγους και έντυπο υλικό θα λαμβάνει ο ΧΡΗΣΤΗΣ μόνον εφόσον το επιθυμεί και το δηλώσει κατά τη διάρκεια της εγγραφής του ως μέλος.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά του ΧΡΗΣΤΗ καθώς και τα δεδομένα και τις πληροφορίες που του εμπιστεύεται. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτει ο ΧΡΗΣΤΗΣ στη διάθεσή της MOUSOULIS με την εγγραφή του ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών του. Όλες οι πληροφορίες κωδικοποιούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

 

Top