Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Δωρεάν Αποστολή με αγορές άνω των 30€
Fall Essentials || FW23

Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το Mousoulis.gr παρέχει διαφορετικούς τρόπους πληρωμής για τις παραγγελίες σας:

Αντικαταβολή (Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας)

Παραλαμβάνετε την παραγγελία στο χώρο σας και θα πρέπει να καταβάλλετε σε μετρητά στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier την αξία της παραγγελίας σας καθώς και τυχόν έξοδα μεταφοράς κατά την παράδοση της παραγγελίας. Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν έχει επιπρόσθετες χρεώσεις.

Το Mousoulis.gr παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες του να επιλέξουν μία διαφορετική διεύθυνση παράδοσης από τη διεύθυνση χρέωσης (πχ για παραδόσεις δώρων). Ως προληπτικό μέτρο, οι παραγγελίες που αποστέλλονται σε καινούριους πελάτες αποστέλλονται μόνο στη διεύθυνση χρέωσης, ενώ σε κάθε περίπτωση, διατηρούμε το δικαίωμα ταυτοποίησης στοιχείων με τον πελάτη πριν την αποστολή της παραγγελίας.


Πιστωτική-Χρεωστική-Προπληρωμένη Κάρτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις κύριες πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες για την πληρωμή των παραγγελιών σας στο Mousoulis.gr. Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, αρκεί να εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία όταν σας ζητηθεί κατά την έξοδό σας στο ταμείο. Αν η κάρτα σας απορριφθεί από το σύστημα μας, παρακαλούμε επαληθεύστε την ορθότητα των στοιχείων που έχετε υποβάλλει. Το όνομα και η διεύθυνση πρέπει να είναι η ίδια με αυτή του κατόχου της πιστωτικής κάρτας. Αν το πρόβλημα επιμείνει παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον εκδότη της κάρτας σας.

Το Mousoulis.gr, διεκπεραιώνει και διαχειρίζεται όλες τις τραπεζικές, online συναλλαγές μέσω του ασφαλούς συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς το οποίο βασίζεται στο διεθνές πρότυπο ασφαλείας Payment Card Industry Data Security Standard(PCI DSS), χωρίς να λαμβάνει και χωρίς να αποθηκεύει καμία πληροφορία που αφορά οποιαδήποτε κάρτα (πιστωτική/χρεωστική). Το PCI DSS έχει δημιουργηθεί από τους Διεθνείς Οργανισμούς Πληρωμών (Visa, MasterCard κ.ά.). Η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει στο Mousoulis.gr τις υπηρεσίες Verified-by-Visa και MasterCard Secure Code, σχεδιασμένες με βάση το πρωτόκολλο 3D-Secure. Οι υπηρεσίες αυτές πιστοποιούν τους κατόχους καρτών πληρωμής (πιστωτικών, χρεωστικών ή επώνυμων προπληρωμένων καρτών), όταν εκτελούν συναλλαγές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η πιστοποίηση της πληρωμής κάνει τις αγορές μέσω διαδικτύου περισσότερο ασφαλείς για τους αγοραστές δημιουργώντας ένα ασφαλές κανάλι ηλεκτρονικού εμπορίου. Η online διαδικασία πιστοποίησης είναι στιγμιαία και ενεργοποιείται κάθε φορά που χρησιμοποιείται μια κάρτα Visa ή MasterCard στο e-Shop μας και προηγείται της αίτησης για έγκριση της χρέωσης της κάρτας.

Paypal

Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως και διασφαλίζει απόλυτα την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω του διαδικτύου. Ένας λογαριασμός PayPal μπορεί να χρηματοδοτηθεί με ηλεκτρονική πίστωση από ένα τραπεζικό λογαριασμό ή από μια πιστωτική κάρτα.

Σχεδόν αυτοματοποιημένα και με 100% ασφάλεια, η συναλλαγή σας ολοκληρώνεται και η παραγγελία σας επεξεργάζεται για αποστολή. Με λίγα, απλά και κατανοητά βήματα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της PayPal, δημιουργείτε τον προσωπικό σας λογαριασμό και –αφού συνδέσετε μία κάρτα ή έναν λογαριασμό τραπέζης- μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα τις αγορές σας.

Κατάθεση σε λογαριασμό Τραπέζης (μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας)

Εφόσον επιλέξετε την πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού, απαιτείται η εξόφληση του ποσού σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς για την αποστολή της παραγγελίας. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας μεσω email στο sales@mousoulis.gr με το αποδεικτικό κατάθεσης μόλις πραγματοποιηθεί η κατάθεση, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής.

Σε περίπτωση μη εξόφλησης παραγγελίας εντός 7 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται και τα είδη αποδεσμεύονται.

Η εξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

1. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR170 172 1050 0051 0501 0691 596

2. ALPHA BANK IBAN GR92 0140 4840 4840 0200 2003 465

3. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ IBAN: GR03 0110 188 00000188 440 55 600

4. EUROBANK IBAN: GR87 0260 1070 0002 6020 0507 264 [0026 0107 26 0200507264]

Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο sales@mousoulis.gr ή τηλεφωνικά στο 210 4970144

 

Top