ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ 16:00 ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΑΣ | ΕΩΣ 20%

9/4XL

Στο Mousoulis.gr επιμένουμε πως η υψηλή ποιότητα και η σωστή επιλογή των ρούχων, αποτελεί το βασικό στοιχείο για κάθε κομψή, ανδρική εμφάνιση. Η συλλογή μας σε ανδρικά ρούχα, από τον οίκο Lacoste με μέγεθος 9*, περιλαμβάνει διαχρονικά κοντομάνικα polo μπλουζάκια, μακρυμάνικα polo μπλουζάκια και t-shirts, δημιουργία των σχεδιαστών του οίκου Lacoste, με απαλά υφάσματα και άριστη ποιότητα ραφής.Το μεγεθολόγιο του οίκου Lacoste σε polo μπλούζες και T-shirts είναι διαφορετικό από τον κλασσικό ευρωπαϊκό μεγεθολόγιο. Για σωστή εφαρμογή, το μέγεθος 9, αντιστοιχεί στο μέγεθος 4XL.

 

Επιλέξτε Φίλτρα
Φίλτρα
Δείτε τις Επιλογές σας
26 Προϊόντα

Στο Mousoulis.gr επιμένουμε πως η υψηλή ποιότητα και η σωστή επιλογή των ρούχων, αποτελεί το βασικό στοιχείο για κάθε κομψή, ανδρική εμφάνιση. Η συλλογή μας σε ανδρικά ρούχα, από τον οίκο Lacoste με μέγεθος 9*, περιλαμβάνει διαχρονικά κοντομάνικα polo μπλουζάκια, μακρυμάνικα polo μπλουζάκια και t-shirts, δημιουργία των σχεδιαστών του οίκου Lacoste, με απαλά υφάσματα και άριστη ποιότητα ραφής.

Το μεγεθολόγιο του οίκου Lacoste σε polo μπλούζες και T-shirts είναι διαφορετικό από τον κλασσικό ευρωπαϊκό μεγεθολόγιο. Για σωστή εφαρμογή, το μέγεθος 9, αντιστοιχεί στο μέγεθος 4XL.

Top