Σχετικά με Εμάς

1963...Ο έμπειρος ράφτης Μιχάλης Μουσούλης ανοίγει ένα μικρό εμποροραφείο, με όλα τα χαρακτηριστικά ποιότητας και ανθρωποκεντρικής προσέγγισης που αυτά τα καταστήματα προσέφεραν. Η αναγνώριση της ποιότητας και της αφοσίωσης από τον κόσμο δίνουν κίνητρο για κάτι περισσότερο.

1970...Άνοιγμα του πρώτου καταστήματος με έμφαση και στην λιανική πώληση. Η ποιότητα και το μεράκι για δημιουργία γίνονται οι βάσεις για την αναζήτηση προϊόντων και την σωστή καθοδήγηση των ανθρώπων, που είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλοί πελάτες.

1973...Μέσα από δύσκολες στιγμές σε κάθε επίπεδο, επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και “χρήσιμες αποτυχίες”, εδραιώνεται το κατάστημα "Μουσούλης" και συνεχίζει να επιβραβεύεται από τον κόσμο για την προσήλωση στην ποιότητα και την εξαίρετη εξυπηρέτηση.

1976...Το κατάστημα είναι πλέον σημείο αναφοράς στο ανδρικό ρούχο και γεννιούνται ελπίδες και ιδέες για το μέλλον.

1985...Σε ένα νέο και μεγαλύτερο χώρο αλλά με τις αξίες που έφτασαν το κατάστημα ως εδώ παρούσες, δίδεται ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα των υπηρεσιών αλλά και την διαχρονική αξία των προϊόντων.

1996...Ένα δεύτερο κατάστημα, πολλά υποσχόμενο και με εξαιρετικής ποιότητας επώνυμα προϊόντα ανοίγει υπό την σκέπη του Μιχάλη Μουσούλη αλλά και την "νέα πνοή" που προσφέρει ο Γιάννης Μουσούλης.

2000...Τα καταστήματα ανακαινίζονται για να προσφέρουν στον πελάτη, πέρα από πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση και εξαιρετικής ποιότητας επώνυμα προϊόντα, ένα ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον.

...και φτάνουμε στο σήμερα όπου όλη αυτή η "κληρονομιά" αξιών και ποιότητας, η εμπειρία χρόνων και η διάθεση για συνεχής βελτίωση και αναβάθμιση μας φέρνουν κοντά σας!...Σε έναν χώρο τόσο νέο για εμάς, όσο και γνώριμο, με στόχο να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και υπηρεσίες και να "χτίσουμε" την ίδια σχέση εμπιστοσύνης και με όλους εσάς.

Αρκετά όμως "για εμάς" μια που η σελίδα που τώρα βρίσκεστε δημιουργήθηκε "για εσάς"!

Αν λοιπόν επιθυμείτε είδη ένδυσης, από επίσημο ένδυμα μέχρι casual ντύσιμο, ένα πλήθος από επώνυμες μάρκες, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και αξιοπιστία στις διαδικασίες πληρωμής, αλλαγής και παράδοσης, είστε στο κατάλληλο μέρος.

Εσείς λοιπόν πραγματοποιήστε τις αγορές που επιθυμείτε ή κάντε τις μελλοντικές επιλογές αγορών σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με άνεση και ασφάλεια . Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια του Μιχάλη Μουσούλη, με νέες προτάσεις, ευκολίες και σύγχρονο ύφος αλλά πάντα με πίστη στις ίδιες αξίες και αρχές.

Σας ευχαριστούμε!

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter Κερδίστε 10% Έκπτωση