Δωροεπιταγές

Στο Mousoulis πάντα πρωταρχικός μας στόχος είναι η δική σας εξυπηρέτηση και διευκόλυνση. Με γνώμονα τις παραπάνω αρχές σας προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών περιμένοντας τα σχόλια και τις προτάσεις σας με μοναδικό σκοπό την δική σας εξυπηρέτηση.

Με τις Δωροεπιταγές – Κουπόνια Δώρου έχετε τη δυνατότητα να χαρίσετε στα άτομα που θέλετε τα είδη της προσωπικής τους επιλογής, προκαθορίζοντας όμως εσείς τα χρήματα που διαθέτετε. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε ένα δώρο που πραγματικά θα ευχαριστήσει τον αποδέκτη του.

Τα Κουπόνια Δώρου αποστέλλονται ηλεκτρονικά την ημερομηνία που εσείς έχετε ορίσει, στην διεύθυνση του e-mail που μας έχετε καταχωρήσει. Το κουπόνι δώρου εκδίδεται στην αξία που επιθυμείτε. Η χρέωση του γίνεται σε εσάς τη στιγμή που το αγοράζετε και όχι την ημερομηνία έκδοσης του. Ο αποδέκτης του κουπονιού μπορεί να το χρησιμοποιήσει μέσα σε 12 μήνες.

Τα προϊόντα που αγοράστηκαν χρησιμοποιώντας το Κουπόνι Δώρου μπορούν να επιστραφούν ή να γίνουν δεκτές οι αλλαγές τους, αλλά δεν επιστρέφονται χρήματα. Αν όμως έχετε καταβάλει επιπλέον χρήματα από το ποσό που κόστιζε το είδος που αγοράστηκε με το Κουπόνι Δώρου, τότε αυτό το επιπλέον ποσό μπορεί να επιστραφεί σε εσάς με τη μορφή ενός νέου Κουπονιού με νέο κωδικό. Αυτό το νέο Κουπόνι Δώρου θα έχει την ίδια ημερομηνία λήξεως με το αρχικό.

Με το Κουπόνι Δώρου μπορείτε να κάνετε αγορές μεγαλύτερες από την αξία του Κουπονιού και να πληρώσετε την διαφορά των αγορών σας στο ταμείο. Μπορείτε όμως και να κάνετε αγορές μικρότερης αξίας και τότε θα έχετε πιστωτικό υπόλοιπο για να το χρησιμοποιήσετε αργότερα με τον ίδιο κωδικό Κουπονιού.

Εγγραφείτε στο Newsletter Κερδίστε 10% Έκπτωση