Γαμπριάτικα

 Η ημέρα του γάμου σπάνια έχει την ίδια αντιμετώπιση και προσοχή από τον άνδρα όπως από την γυναίκα. Παρόλα αυτά η μέρα είναι εξίσου σημαντική και για τους δύο και ο άνδρας δεν θα πρέπει να αφήνει "στην τύχη" σημεία που είναι κρίσιμα για να νιώθει κομψός, άνετος και χαρούμενος μια τέτοια μέρα.

Το σημείο της κομψότητας δεν είναι ξεχωριστό και αντιστρόφος ανάλογο από αυτό της άνεσης. Το γαμπριάτικο κουστούμι θα πρέπει να ταιριάζει στο ύφος του άνδρα, να ταιριάζει στο ύφος και το "κλίμα" της τελετής, να ταιριάζει στην εποχή και τέλος, αλλά πολύ σημαντικό, να ταιριάζει με την εμφάνιση της νύφης.

Αν λάβουμε υπόψη μας τις παραπάνω παραμέτρους θα έχουμε μια κομψή, αψεγάδιστη και άνετη εμφάνιση που θα δώσει μια άλλη ποιότητα στην ξεχωριστή αυτή μέρα.

Οι παραδοσιακές επιλογές είναι είτε ένα κοστούμι σε πρωινή, λιγότερο επίσημη γραμμή, είτε ένα κλασσικό μαύρο κοστούμι.

Παρόλα αυτά, οι πιο δημοφιλείς επιλογές για το γαμπριάτικο σύνολο είναι το κλασικό απλό, σε μαύρο, σε σκούρους τόνους του γκρι με δημοφιλέστερο το γκρι ανθρακί και οι μοντέρνες μπλε αποχρώσεις. Πολύ συχνά επιλέγεται και η χρωματική κλίμακα του καφέ σε διαφόρους τόνους και οι φυσικές γήινες αποχρώσεις.

ceremonia

Το σύνολο του γάμου, πέρα από το κουστούμι και το πουκάμισο, μπορεί να αποτελέίται από γιλέκο. Μονόχρωμο, με ωραίες ρίγες, με κομψά μικρά σχέδια ή μικρά μοτίβα λουλουδιών, το γιλέκο αποτελεί μία ενδιαφέρουσα επιλογή και δίνει ένα πιο σοφιστικέ ύφος στην παρουσία σας.

Επίσης, γραβάτες, παπιον, ζωνάρια αλλά και το γαμπριάτικο παπούτσι είναι σημεία που εμείς, στην Mousoulis, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο να επιλέξετε και να ταιριάξετε πάντα με γνώμωνα την δική σας αψεγάδιστη εμφάνιση και άνετη παρουσία.

Σας συνιστούμε εκτός από το πουκάμισο του γάμου να αγοράσετε κι ένα δεύτερο, ώστε να μπορείτε κάποια στιγμή μέσα στη ημέρα να αλλάξετε και να αισθανθείτε φρέσκος και αναζωογονημένος.

Για την επόμενη ημέρα, σας προτείνουμε ενδυμασία σε πιο χαλαρό ύφος, όπως πουκάμισο, πλεκτό και jean, για μια casual εμφάνιση. Αν πάλι θέλετε να είστε λίγο πιο κομψός, μπορείτε να επιλέξετε από την μεγάλη συλλογή μας κάποιο πρωινό σακάκι και να το συνδυάσετε με αθλητικό παντελόνι και ανοιχτό πουκάμισο, δημιουργώντας ένα αρρενωπό αλλά πιο χαλαρό look

Τη μέρα του γάμου σας είναι σημαντικό να γνωρίζετε, πως η εμφάνιση σας δεν πρέπει να επισκιάζει τη νύφη, αλλά να την συμπληρώνει και να την υποστηρίζει, ολοκληρώνοντας την εικόνα σας σαν ζευγάρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε την πολυτέλεια ενός χειροποίητου κουστουμιού.

H Collection Andrew Scott περιλαμβάνει χειροποίητα κοστούμια γάμου, φτιαγμένα από μια ομάδα παγκόσμια κλάσης από έμπειρους ράφτες και από τα καλύτερα και πιο ποιοτικά υφάσματα.

Φορώντας ένα χειροποίητο κοστούμι γάμου σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσάς, απολαμβάνετε μια πολυτέλεια που αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας και να νιώθετε πραγματικά υπέροχα την ημέρα του γάμου σας.

Πολλές νύφες όταν ονειρεύονται τη μέρα του γάμου τους, έχουν στο μυαλό τους συγκεκριμένα χρώματα και επιθυμούν το σύνολο του γαμπρού να εναρμονιστεί με το όνειρο τους. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνει αυτό, ταιριάζοντας το γαμπριάτικο κοστούμι πχ. με ένα ivory χρώμα στη διπλή Γαλλική μανσέτα με μανικετόκουμπα, στο πουκάμισο ή στη γραβάτα, έτσι έχετε έναν ακαταμάχητο συνδυασμό.

Ταυτόχρονα σας δίδεται η επιλογή κουστουμιών από τα top brands στο χώρο της ανδρικής ένδυσης, με απαράμιλλη ποιότητα, κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό.

Κάθε επιλογή σας μπορεί να γίνει μοναδική και να έρθει να καλύψει τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις από το εξειδικευμένο τμήμα μεταποίησης μας που βρίσκετε στο πλευρό σας.

Για περισσότερς πληροφορίες και βοήθεια για μια κομψή, ταιριαστή, άνετη και επιτυχημένη εμφάνιση την μέρα του γάμου σας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 210-4970144 , επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@mousoulis.gr ή επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα Ταξιαρχών 77 στον Κορυδαλλό.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter Κερδίστε 10% Έκπτωση